Otvoritev čutne poti v Vrtcu Radenci – Radenski mehurčki

Čutna pot je namenjena sprostitvi čutil glede na otip stopala z boso ali obuto nogo

Prlekija-on.net, sobota, 22. april 2017 ob 18:27
Otvoritev čutne poti v Vrtcu Radenci

Otvoritev čutne poti v Vrtcu Radenci

Danes smo veseli vsi, saj naša Zemlja se vrti…se glasi začetek ekohimne našega vrtca. Dan Zemlje je dogodek, ki ga vsako leto praznujemo 22. aprila. To je dan, ki je namenjen ozaveščanju o varovanju okolja na Zemlji. V Vrtcu Radenci - Radenski mehurčki smo dan Zemlje praznovali na prav poseben način, saj smo skupaj z županom g. Rihtaričem in koordinatorjem Ekošole Danetom Kataliničem posadili lipo, ki nam bo v prihodnosti delala senco na našem travnatem igrišču.

Prijeten dogodek za otroke našega vrtca je bila otvoritev ČUTNE POTI, saj so sami sodelovali pri nastajanju le-te. Čutna pot je sestavljena iz sedmih polj, ki so napolnjena z vulkanskim kamnom, velikimi kamni iz reke Mure, mivko, mešanico prodnatega peska iz Paga, s polkrožnim lesom, lesenimi sekanci, lesenimi kolobarji in še z manjšimi kamni iz reke Mure.

Čutna pot je namenjena sprostitvi čutil glede na otip stopala z boso ali obuto nogo. Kako zabavno in polno adrenalina je bilo v našem vrtcu ob praznovanju dneva Zemlje, si oglejte v galeriji.

Kolektiv Vrtca Radenci - Radenski mehurčki


Več v Najmlajši