Pred murskosoboško bolnišnico našli mrtvo policistko

V avtomobilu so opazili žensko, ki ni kazala znakov življenja. Izkazalo se je, da naj bi bila mrtva v avtomobilu že več kot 24 ur.

Prlekija-on.net, petek, 26. maj 2017 ob 08:117
Parkirišče pred murskosoboško bolnišnico

Parkirišče pred murskosoboško bolnišnico

V četrtek popoldne so na parkirišču pred Splošno bolnišnico Murska Sobota v Rakičanu v avtomobilu renault clio opazili žensko, ki ni kazala znakov življenja. Izkazalo se je, da naj bi bila mrtva v avtomobilu že več kot 24 ur, truplo pa se je nahajalo na zadnjem sedežu zaklenjenega avtomobila.

Po prvi preiskavi je bilo potrjeno, da gre za 49-letno hrvaško policistko, kriminalistko, ki je bila pogrešana že od nedelje, 21. maja, ko se je okoli 19.30 od doma odpeljala z zelenim vozilom renault clio varaždinskih registrskih oznak. Kamere na mejnem prehodu Mursko Središče-Petišovci so posnele, da je vstopila v Slovenijo, zato so hrvaški organi sprožili mednarodno iskalno akcijo.

Po poročanju hrvaških medijev so obmejni organi potrdili, da je mejo prečkala sama, ter s tem ovrgli namigovanja, da bi lahko bila žrtev kaznivega dejanja. Sama se je službeno ukvarjala z družinskim nasiljem ter nasiljem nad otroki in ženskami. Tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš je potrdila, da niso ugotovili znakov nasilja, nadaljnja preiskava pa bo razkrila vzrok smrti.


Več v Črna kronika