Veliki finale Lige ENA med Transpak Ključarovci in ŠD Ribno

Finale bo v petek, 26. maja, ob 20. uri v Pečarovcih na Goričkem

Prlekija-on.net, petek, 26. maj 2017 ob 13:57
Finale Lige ENA

Finale Lige ENA

V petek, 26. maja, ob 20. uri bodo Pečarovci na Goričkem gostili finale 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA, v katerem se bosta pomerili ekipi Transpak Ključarovci in ŠD Ribno. Na povratni polfinalni tekmi med Transpak Ključarovci in ŠD Černelavci so prvi slavili z 1:0 in si tako s skupnim rezultatom 6:0 zagotovili vstopnico za veliki finale.

Na povratni polfinalni tekmi je bil za Ključarovčane uspešen Matej Filipič, ki je zatresel nasprotnikovo mrežo že v prvem polčasu in tako skupno prednost še povečal. Černelavčani so na povratni tekmi sicer popravili vtis s prve tekme, kljub temu pa so se morali posloviti od nadaljevanja Lige ENA. Dokazali so, da so izredno kakovostna malonogometna ekipa, na katero velja resno računati tudi v prihodnji sezoni. Transpak Ključarovci, ki so že ob začetku Lige ENA izrazili željo po finalu, tokrat sanje tudi doživljajo. Drugi finalist ŠD Ribno iz Ribnega pri Bledu so v domači ligi v najmočnejši skupini A trenutno na 2. mestu in bodo tako kot Ključarovci naredili v športnem boju vse, da postanejo prvi prvaki Lige ENA.

Finale 1. slovenske malonogometne lige na travi bo skupaj s Slovensko malonogometno zvezo (SMZ) organiziralo Športno društvo Pečarovci. Pred samim finalom bo ob 18. uri potekala prijateljska nogometna tekma med veterani iz Občinske zveze klubov malega nogometa Puconci in veterani iz Zveze klubov malega nogometa Ravenska liga.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport