Požar v Ljutomeru najverjetneje podtaknjen

Kriminalisti naj bi s posnetkov na varnostnih kamerah, nameščenih okoli Eko Plastkoma, ki so jih zasegli prejšnji petek, že razbrali, da v Ljutomeru ni zagorelo zaradi samovžiga

Prlekija-on.net, sreda, 14. junij 2017 ob 12:1110
Požar v Ljutomeru

Požar v Ljutomeru

V požaru, ki je prejšnji četrtek izbruhnil v industrijski coni v Ljutomeru v hali podjetja Eko Plastkom, je nastala milijonska škoda. Kriminalisti vzrok požara še vedno preiskujejo, sumijo predvsem na malomarnost, izključena pa ni niti možnost požiga.

Kot poroča Dnevnik, naj bi po njihovih zanesljivih informacijah s posnetkov na varnostnih kamerah, nameščenih okoli Eko Plastkoma, ki so jih kriminalisti zasegli prejšnji petek, že razbrali, da v Ljutomeru ni zagorelo zaradi samovžiga, verjetno je bil požar podtaknjen. Da bi prišlo do samovžiga materiala, ki je bil skladiščen v hali, je bilo malo verjetno, kar nam je v petek potrdil tudi direktor družbe Marjan Gulič. Na policiji zadeve trenutno še ne komentirajo, saj še vedno zbirajo obvestila.

Po prvih podatkih analize zraka in vode pa požar ni povzročil hujše okoljske škode.


Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika