V ljutomerski industrijski coni izbruhnil velik požar

Zagorelo je v industrijski coni na Ulici Rada Pušenjaka

Prlekija-on.net, četrtek, 8. junij 2017 ob 22:2021
Požar v Ljutomeru

Požar v Ljutomeru

V Ljutomeru je prišlo do velikega požara v industrijski coni, po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje, je zagorela hala cestnega podjetja Ljutomer. Gre za prostore bivšega mizarstva, je pa tam tudi obrat za predelavo sveč. Slišati je bilo tudi nekaj manjših eksplozij. Kot so nam povedali gasilci na kraju, naj bi na strehi bili nameščeni tudi solarni paneli.

Preberite tudi:
Požar gasilo okoli 300 gasilcev
Na prizorišču požara veliko razdejanje
Nad požar še s helikopterjem
Aktivirana so bila praktično vsa gasilska društva v Pomurju, od Ljutomera, Gornje Radgone, Petanjcev, Črenšovcev, do Murske Sobote, Lendave, Beltincev, ... požar je gasilo okoli tristo gasilcev.

Zagorelo je nekaj po 21. uri, nad Ljutomerom pa se je vil gost črn dim, ki se je videl tudi v Lendavo, Lenart, Ptuj, Čakovec, ...

Gasilci so požar omejili, da se ta ni razširil še na sosednje podjetje, ki ima takoj poleg svoje hale. Bodo pa na delu do jutra, saj v halah še gori in tli.

Požar iz zraka:


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Posredovali so ormoški gasilci

Iz zemeljske plinske cisterne puščal plin

četrtek, 14. november 2019 ob 20:14