Urška Fras, Pia Novak, Tija Eva Lovrec in Aneja Rozman so vseh devet razredov osnovne šole zaključile z odličnim uspehom

Urška Fras, Pia Novak, Tija Eva Lovrec in Aneja Rozman so vseh devet razredov osnovne šole zaključile z odličnim uspehom

Župan Občine Sv. Jurij ob Ščavnici Mirko Petrovič je v petek, 16. junija, pripravil sprejem za najuspešnejše devetošolke Osnovne šole Sv. Jurij ob Ščavnici, njihove starše, razredničarko Matejo Krajnc in ravnatelja Marka Kranerja.


Na sprejemu v Poročni dvorani KUS je učenkam Urški Fras, Pii Novak, Tiji Evi Lovrec in Aneji Rozman, katere so vseh devet razredov osnovne šole zaključile z odličnim uspehom, ponašajo pa se tudi z uspehi na drugih področjih, podelil Zlate petice, šopke cvetja in Priročni slovar.

V nagovoru je učenkam čestital za dosežene uspehe, jim zaželel prijetne počitnice in nato uspešno nadaljevanje šolanja. Zahvale župana za uspešno delo in priložnostnega darila sta bila deležna tudi razredničarka devetega razreda Mateja Krajnc in ravnatelj Marko Kraner.

Sprejem se je zaključil s pogostitvijo in klepetom v Dvorani vina in besed.

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.