Hrvaška policistka najverjetneje storila samomor

Znan je vzrok smrti hrvaške policistke, katere truplo so maja našli v parkiranem avtomobilu na parkirišču pred murskosoboško bolnišnico

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. junij 2017 ob 21:181
Parkirišče pred murskosoboško bolnišnico

Parkirišče pred murskosoboško bolnišnico

Varaždinske vijesti poročajo, da je hrvaška policistka Suzana Vugrinec, katere truplo so našli pred enim mesecem v parkiranem avtomobilu na parkirišču pred murskosoboško bolnišnico, najverjetneje storila samomor.

Iz PU Murska Sobota so že takrat sporočili, da niso potrdili suma, ki bi namigoval, da bi pokojna bila žrtev kaznivega dejanja. Sanitarna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani je nato pokazala, da naj bi umrla zaradi prevelikega odmerka zdravil. V njenem telesu so namreč našli več vrst zdravil, tudi antidepresive, kar je povzročilo akutno zastrupitev. Najverjetneje je šlo torej za namerno zaužitje večjih količin zdravil oz. samomor.

Policistka se je službeno ukvarjala z družinskim nasiljem ter nasiljem nad otroki in ženskami. Varaždinske vijesti še poročajo, da njena družina in prijatelji še dalje skušajo razumeti in pojasniti razloge njenega izginotja in nato tragičnega konca. Prepričani so namreč, da je na tragičen konec vplivalo njeno delovno mesto, sama je hotela tudi službo zamenjati.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika