Energična Prlečka Ksenija Filipič, živi svoje sanje

Sama meni, da je ključ uspeha nenehna aktivnost, veliko truda, vzponov in padcev, nenehne motivacije, ciljne naravnanosti, saj se le na tak način odpirajo vse te priložnosti

Prlekija-on.net, nedelja, 9. julij 2017 ob 11:58
Ksenija Filipič

Ksenija Filipič

Ksenija Filipič, energična Prlečka nam je po vrnitvi iz prestižnega Dubaja, kamor je kot direktorica WBC prvič v zgodovini lepotnih tekmovanj popeljala predstavnike Slovenije, dejala, da živi svoje sanje, odkar se ji odpirajo vrata v svetu podjetništva, mode in lepote. Ko smo jo povprašali, kaj pomeni živeti svoje sanje, nam doda, da za razliko od večine ljudi, ki mislijo, da takrat ne počneš ničesar več, sama meni, da je ključ uspeha nenehna aktivnost, veliko truda, vzponov in padcev, nenehne motivacije, ciljne naravnanosti, saj se le na tak način odpirajo vse te priložnosti.

Slovenija na tekmovanju dosegla tri uvrstitve med TOP 10
Zgodba o uspehu se je začela, ko je Prlečka zapustila Slovenijo in začela svojo pot podjetništva na Balkanu, saj je živela v Zagrebu in Beogradu, kjer jo je poslovna pot pripeljala do ključnih ljudi iz sveta lepote in mode. Eden izmed njih je bil tudi regionalni direktor World Beauty Congressa celoten Balkan, Aleksandar Rajkov, s katerim sta uspešno izpeljala nekaj projektov in je v njej prepoznal potencial za direktorico WBC za Slovenijo. Ksenija dodaja, da odločitev za direktorsko pozicijo ni bila enostavna, saj je vedela, da bo to terjalo vrnitev v Slovenijo, vendar jo je sprejela in pravi, da se je prav odločila, sploh zaradi odličnih rezultatov. Pravi, da je njen uspeh, uspeh slovenskih predstavnikov, ki so se na lepotnem tekmovanju World Beauty Championship v Dubaju, uvrstili izjemno visoko; in sicer v svetovni konkurenci več kot 50 držav je Slovenija, ki je na tovrstnem lepotnem tekmovanju sodelovala prvič, dosegla kar tri uvrstitve med TOP 10, kar je izjemen dosežek slovenske ekipe, ki so jo sestavljali: Patrik Trol (frizer), Džimi Zemljič (frizer), Tjaša Zupanič (vizažistka), Eva Assani (vizažistka), Edita Avdič (model), Larisa Vidmar (model), Diana Čonč (model) in Nina Topolovec (model). Visoko uvrstitev so vsi dobro unovčili in že pridobili veliko prepoznavnosti vsak na svojem področju in v vseh slovenskih medijih, kjer je za styling poskrbel generalni sponzor EXCLUSIVE.

Priprave na nova lepotna tekmovanja
Ksenija pa tudi v času dopustov ne počiva in že pripravlja organizacijo lepotnih tekmovanj, ki sledijo. Prvo, Dress of the world, bo potekalo septembra v Beogradu in je namenjeno vsem modnim kreatorjem, sledi Mister Ocean, tekmovanje, ki je namenjeno vsem moškim predstavnikom in bo potekalo na Tajskem, pod okriljem predsednika WBC Zamirja Huseynova iz Azerbajdžana, s katerim ima Ksenija cilj organizirati ob koncu leta tudi v Sloveniji lepotno tekmovanje Most Fashionable Awards, saj je njena strast moda in lepota.

Odprla svoj butik v centru Ljubljane
Za začetek poslovne poti v svetu mode in lepote, pa se je odločila, da odpre svoj butik v centru Ljubljane, z ekskluzivno ponudbo najvišje kvalitete mode iz Italije, Francije in Španije, ki si jo tudi Prleki lahko ogledate na fashion-store.si, kjer vas bo poleg modne ponudbe ažurno obveščala tudi o najaktualnejših dogodkih iz sveta lepote in mode. Dobrodošli!


Več v Družabno