Motorna žaga

Motorna žaga

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 11. julija, obravnavali tudi primer, ko so ob 18.36 uri bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, kjer je občan z motorno žago podiral drevesa ter kričal. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je omenjeni kršil javni red in mir.


Ob prihodu policistov se kršitelj ni pomiril ter je s kršitvijo nadaljeval. Ker se ni pomiril je bilo zoper njega odrejeno pridržanje na PP Ormož, izdan pa mu je bil tudi plačilni nalog.

Ob 17.57 uri so bili prav tako obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do nesoglasij v družini ter do zmerjanja. Po opravljeni intervenciji je bil kršitelju izdan plačilni nalog. Ob 18.18 uri pa so bili obveščeni o pojavu sumljivih oseb v Središču ob Dravi. Ugotovljeno je bilo, da gre za državljane Republike Hrvaške – Rome.

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.