Inovativni produkti Radenske dobili potrditev za vrhunsko kakovost

Radenska je na 21. Mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, pijač in embaliranih vod na Sejmu AGRA osvojila dve zlati in eno srebrno medaljo

Prlekija-on.net, torek, 18. julij 2017 ob 08:37
Medalje Radenske

Medalje Radenske

Radenska je na 21. Mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, pijač in embaliranih vod na Sejmu AGRA osvojila 3 priznanja za kakovost. Komisijo je prepričala z novimi izdelki letošnje (pred)poletne sezone.

Na ocenjevanju, ki se ga je udeležilo 23 podjetij s 97 izdelki iz Slovenije, Avstrije in Nemčije, je Radenska osvojila dve zlati in eno srebrno medaljo. Zlato medaljo sta prejeli Radenska Naturelle in Ora belo grozdje, srebrno medaljo pa je osvojila Radenska z okusom limone.

»Nenehno iščemo nove načine, kako narediti ljudem življenje bolj čudovito in priročno. Priznanja Agre so dodaten dokaz, da imajo naši proizvodi dodano vrednost in so najboljši na trgu. Za nas je to velika motivacija za prihodnost,« je ob tem dejala Egle Wehle, vodja marketinga v Radenski.

Radenska Naturelle se je sicer trgu maja letos na 37. Maratonu treh src premierno predstavila tudi v svoji novi SPORT podobi. Gre za posebej razvito 0,75 l plastenko, ki navdušuje tudi z inovativnim športnim zamaškom proti polivanju. Kupci lahko izbirajo med gazirano in negazirano Radensko SPORT, pri čemer je Radenska Naturelle SPORT idealna za hidratacijo med vadbo, Radenska Light SPORT pa po vadbi, saj z njo nadomestimo izgubljene minerale.

Tik pred poletjem sta na prodajne police prišli tudi nova Ora z okusom belega grozdja ter Radenska z okusom limone. Prva se je predstavila znotraj celotne družine Ora izdelkov v novi preobleki, Radenska z okusom limone pa je - skupaj z lani predstavljeno Radensko z okusom limone in mete – kupcem na voljo tudi v 0.33l pločevinki.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo