Tudi tekme druge lige v TV prenosih

Nogometna zveza Slovenije in Sportklub Slovenija sta sklenila dogovor o prenosih 2. SNL na Sportklubu

Prlekija-on.net, petek, 28. julij 2017 ob 10:53
TV prenos druge lige

TV prenos druge lige

Ljubitelji slovenskega ligaškega nogometa lahko v letošnji sezoni preko TV sprejemnikov spremljajo vseh pet tekem Prve lige Telekom Slovenije, na male zaslone pa se zdaj seli tudi drugoligaško tekmovanje, saj sta Nogometna zveza Slovenije in Sportklub Slovenija sklenila dogovor o prenosih 2. SNL na Sportklubu.

Drugoligaško tekmovanje bo letos še kako zanimivo, saj se je liga z desetih klubov razširila na šestnajst, v tekmovanju, kjer se klubi borijo za vstop med najboljše, pa so tudi klubi iz tradicionalno nogometnih pokrajin, tudi iz Prekmurja in Prlekije. Atraktivnost tekmovanja so tako prepoznali pri Sportklubu, kjer bodo pripravili dvajset prenosov v sezoni, še najmanj dvajset tekem pa si boste lahko ogledali tudi v spletnih prenosih, saj bo s prenosi na svojih spletnih platformah nadaljevala tudi Nogometna zveza Slovenije.

Drugoligaški ples se pričenja v petek, 4. avgusta, ko se bosta ob 20. uri pred kamerami Sportkluba pomerila Nafta 1903 in Roltek Dob, v drugem krogu pa si bodo nogometni navdušenci lahko ogledali kar dve tekmi – Mura in Kalcer Radomlje na Sportklubu, ter Jadran Dekani in Brežice Terme Čatež na NZS.si.

Poleg Veržeja, ki je standarden član druge lige v zadnjih letih, bosta v drugi ligi letos nastopila tudi prekmurska kluba Mura in Nafta 1903.


Več v Šport