Veržej novo sezono pričel s porazom

Farmtech Veržej - Jadran Dekani 0:2 (0:0)

Prlekija-on.net, sreda, 9. avgust 2017 ob 11:081
Farmtech Veržej - Jadran Dekani

Farmtech Veržej - Jadran Dekani

Farmtech Veržej je v soboto, 5. avgusta, odigral prvo tekmo v novi sezoni razširjene 2. SNL, saj letos tam nastopa 16 ekip. Prvi nasprotnik je bila ekipa Jadran Dekani, ki je v Veržeju slavila z 2:0.

V izenačenem prvem polčasu sta obe ekipi zamudili nekaj priložnosti za dosego zadetka, odločilen trenutek pa se je zgodil v 55. minuti, ko so domačini zastreljali najstrožjo kazen. Gostje so to znali izkoristiti ter dosegli dva zadetka. Zadela sta Gregor Ščulac v 73. in Luka Stepančič v 85. minuti. V soboto sledi gostovanje Veržeja v Dobu.

Veržej novo sezono pričenja v precej spremenjeni in pomlajeni zasedbi, saj je večina nosilcev iz prejšnjih sezon, ekipo med poletjem zapustila.

Farmtech Veržej - Jadran Dekani 0:2 (0:0)
150; Ščulac 73., Stepančič 85.

Farmtech Veržej: Nino Irgolič, Patrick Kolar Robnik, Marko Maučec, Jure Volmajer, Matej Vok, Matic Golob, Tadej Čuk, Andraž Sorko (61./Matic Ficko), Jan Grmek (69./Anej Meznarič), Matic Leskovar, Tilen Aleksandrov; trener: Marko Lešnik

Jadran Dekani: Anže Rupnik, Luka Stepančič, Matej Pirjevec, Almin Kljajić, Andrej Terčič, Ivo Stipaničev (87./Gabriel Santin), Aleks Petrovčič (82./David Fortuna), Gregor Ščulac, Matjaž Babič, Tomaž Rodica (74./Matic Perše), Deni Šop; trener: Nevij FinkštKomentarji (1)

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport