Zaradi počene cevi iz kleti izčrpali okoli 13 kubičnih metrov vode

V Libanji je zaradi počene vodovodne cevi voda zalila klet stanovanjske hiše

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. avgust 2017 ob 11:31
Črpanje vode, foto: PGD Ivanjkovci

Črpanje vode, foto: PGD Ivanjkovci

V ponedeljek, 28. avgusta, ob 1.30 je v Libanji, v občini Ormož, zaradi počene vodovodne cevi voda zalila klet stanovanjske hiše. Gasilci PGD Ivanjkovci so iz objekta izčrpali okoli 13 kubičnih metrov vode.

Prekmurje zajelo neurje
V nedeljo popoldne pa je Prekmurje zajelo neurje, ki je povzročilo nekaj nevšečnosti. Ob 21.12 so v Gornjih Slavečih, občina Kuzma, gasilci PGD Gornji Slaveči odstranili drevo, ki je padlo na cestišče. Ob 22.00 so na območju naselja Brezovci, občina Puconci, gasilci PGD Brezovci odstranili podrto drevo ter naplavine s cestišča.

Ob 22.20 so na območju naselja Serdica, občina Rogašovci, gasilci PGD Serdica odstranili tri podrta drevesa, podprli nagnjen telekomunikacijski drog ter očistili cestišča v naselju. Ob 22.23 pa so v naselju Dobrovnik gasilci PGD Dobrovnik na ostrešje stanovanjske hiše ponovno namestili dva kvadratna metra plastične folije, ki jo je odtrgal veter.

V ponedeljek poročajo o izpadu električne energije v Puconcih in Lendavi. Ob 9.33 pa je v naselju Gornja Bistrica, občina Črenšovci, na kable daljnovoda padlo drevo, iz pretrganih električnih žic pa se je iskril in netil ogenj. Gasilci PGD Črenšovci so pogasili gorečo podrast, delavci Elektro Maribor pa sanirajo poškodovan daljnovod.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25