Voznik osebnega vozila izsilil prednost reševalnemu vozilu na nujni vožnji

Reševalno vozilo je zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Vozilo je poškodovalo tudi bližnji električni drog in plinsko omarico.

Prlekija-on.net, četrtek, 7. september 2017 ob 15:513

Reševalno vozilo je končalo v jarku

V četrtek, 7. septembra, ob 11.58 je v naselju Kapca v občini Lendava reševalno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Vozilo je poškodovalo tudi bližnji električni drog in plinsko omarico. Posredovali so gasilci IGE Lendava, ki so v vozilu zaprli ventile na kisikovih jeklenkah, odklopili dva akumulatorja in pomagali pri prelaganju opreme iz poškodovanega reševalnega vozila. O dogodku so bile obveščene pristojne službe. Udeleženca sta utrpela telesne poškodbe.

Po neuradnih podatkih naj bi voznik osebnega vozila madžarskih registrskih tablic, izsilil prednost reševalnemu vozilu na intervenciji.

Ob 8.12 so v kraju Lešane, občina Apače, gasilci PGD Gornja Radgona po prometni nesreči odklopili akumulator na osebnem vozilu in očistili razlite motorne tekočine.

Prometna nesreča
Prometna nesreča v Lešanah

Ob 12.12 pa je v Dornavi, občina Dornava, voznica osebnega vozila zapeljala s cestišča. V nesreči se je poškodovala ena oseba, ki je bila z reševalnim vozilom NMP Ptuj prepeljana v ZD Ptuj. Gasilci PGD Ptuj so na vozilu odklopili akumulator ter zavarovali območje nesreče.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika