Prlečka, ki v prostem času najraje vozi traktor, finalistka za Miss Universe Slovenija

Tea Recek iz Vučje vasi, ki v prostem času najraje vozi traktor in obdeluje vinograd, je edina izmed trojice iz Prlekije, ki se je uvrstila v finalni izbor

Prlekija-on.net, četrtek, 28. september 2017 ob 20:084
Tea Recek, foto: miss-universe-slovenija.si

Tea Recek, foto: miss-universe-slovenija.si

Poleti se je predstavilo sedemindvajset kandidatk za Miss Universe Slovenija 2017, ki so jih gledalci nato lahko bolje spoznali skozi televizijske oddaje, ki potekajo vsako nedeljo od 3. septembra naprej na TV3 in regionalnih ter lokalnih televizijah.

Po nedeljskem, že četrtem predizboru sta znani že sedma in osma finalistka, med njimi je tudi Tea Recek iz Vučje vasi, ki je tako edina izmed trojice iz Prlekije, ki se je uvrstila v finalni izbor. Ta bo potekal 7. oktobra na Gospodarskem razstavišču. Pred izbor si lahko ogledate v spodnjem videu, kjer je Tea med drugim tudi povedala, da v prostem času najraje vozi traktor in obdeluje vinograd.

V finalu so še Emina Ekić, Barbara Bajc, Aleksandra Galinec, Ariela Mandelc, Vanessa Preložnik, Maruša Vučković in Danijela Burjan. Pred gledalci pa še je zadnji pred izbor, ki bo na sporedu 1. oktobra ob 21h na TV3. Tea tako ostaja v igri za krono Miss Universe Slovenija 2017, Nina Mikl iz Stare Nove vasi je izpadla v prvem pred izboru, Ana Ritonja iz Veržeja pa v tretjem.

Tea Recek

Izobrazba: študentka biosistemskih ved

Hobiji: obdelovanje vinograda in s tem posledično tudi pridelovanje vina. Ob tem delu tudi večkrat poprimem za motiko in se posedem za traktor. V prostem času pa tudi rada rolam in tečem.

Cilji: uspešno zaključiti študij, pozneje se bom posvetila pridelavi svojega lastnega vina (vrhunskega), ker vem, da radi Slovenci (nasplošno vsi ljudje) dobro jemo. Ob dobri hrani pa se prileže dober kozarec vina. Zato se bom tudi potrudila narediti, kar se, da najbolj kakovostno vino.

Rek: Bodi to kar si in se ne obremenjuj s tem kar si drugi mislijo o tebi.



Več v Družabno