Na 5. Pomurskem Oktoberfestu letos Plavi orkestar in Veseli Begunjčani

6. in 7. oktobra bo v Beltincih potekal zdaj že tradicionalni 5. Pomurski Oktoberfest. Letos bo ta potekal kar 2 dni.

Prlekija-on.net, petek, 29. september 2017 ob 11:04
5. Pomurski Oktoberfest

5. Pomurski Oktoberfest

Letošnji 5. Pomurski Oktoberfest prinaša kar 2 dni odlične zabave, več vrst kvalitetnih točenih piv, prave oktoberfestovske jedi, odlično glasbo ter seveda natakarice v dirndlnih z litrskim pivom v rokah.

V petek, 6. oktobra, z začetkom ob 19.00 bodo nastopili Skupina Tropik, DJ Herflex ter skupina PLAVI ORKESTAR. Skupaj bomo prepevali njihove največje hite, kot so: Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Suada, Od rođendana do rođendana, Pijem da je zaboravim...

Predprodaja vstopnic: 10 EUR
Prodajna mesta vstopnic: www.dku-beltinci.si/prodaja-vstopnic

V soboto, 7. oktobra bo 5. Pomurski oktoberfest ob 12.00 na grajskem dvorišču odprla kulinarična tržnica Beer&Food Courtyard, kjer boste lahko poskusili odlična lokalna piva in izvrstno hrano ponudnikov iz celotne Slovenije.

Društvo Bumerang Sreče pripravlja Bumerangastičen otroški mini Oktoberfest in vabi vse otroke s starši, da preživijo jesensko sobotno popoldne z njimi. Pripravili bodo jesenske ustvarjalne delavnice iz naravnih materialov, čaka vas tudi Lačna buča, metanje podkev in še veliko drugih zabavnih iger. Manjkal ne bo niti foto kotiček in poslikava obraza.

Zvečer ob 20.00 pa se bo dogajanje preselilo v veliki šotor, kjer bodo nastopili Veseli Begunjčani, Ansambel »Me tri do polnoči«, Skupina D-dur ter Prekmurska godba Bakovci z mažoretkami. Preizkusili pa boste lahko tudi prave oktoberfestovske jedi.

Vstopnine ni.

Več informacij o dogodku lahko najdete na www.dku-beltinci.si.

Podarjamo tudi štiri brezplačne vstopnice. Pred sodelovanjem si preberite pravila uporabe.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Miklavževa tombola v DOSOR-ju

V DOSOR-ju Miklavževa tombola

torek, 11. december 2018 ob 16:56
Miklavžu sta pomagali pri delitvi daril

Miklavž obiskal Prekmursko podružnico MS

ponedeljek, 10. december 2018 ob 08:01