Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem dnevu, v torek, 10. oktobra, obravnavali tudi nekatere pomembnejše dogodke. Ob 11:38 so bili obveščeni o tatvini dveh koles (moško in žensko) znamke Nakamura v Cvetkovcih. Neznani storilec je tatvino izvršil v nočnem času iz odklenjenega prostora. Materialna škoda znaša 400 evrov. Evidentirali so kaznivo dejanje tatvine, sledi zbiranje obvestil.

Ob 14:43 so bili obveščeni o tatvini sive samokolnice in petnajst večjih belih piščancev v Cvetkovcih. Neznani storilec je tatvino izvršil v dnevnem času iz odklenjenega prostora, materialna škoda pa znaša 250 evrov. Evidentirali so kaznivo dejanje tatvine, sledi zbiranje obvestil.


Ob 15:47 pa so policisti bili obveščeni o tatvini denarja iz denarnice na potniškem vlaku, kateri vozi na relaciji Maribor - Središče ob Dravi. Oškodovan tuji državljan, je jakno z denarnico odložil ob sebi na sedež v vlaku, nato pa prvo zaspal, kasneje pa jo je po izstopu na železniški postaji Ormož, še pozabil na sedežu v vlaku. Odtujenih je bilo 400 evrov gotovine. Evidentirali so kaznivo dejanje tatvine, sledi zbiranje obvestil.

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.