Bioterme tretjič zapored Naj kopališče v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč

»Naj kopališče 2017« so postale Terme 3000 Moravske Toplice, Zdravilišče Radenci so na drugem mestu v kategoriji malih termalnih kopališč, Bioterme pa so prve med srednje velikimi termalnimi kopališči

Prlekija-on.net, četrtek, 12. oktober 2017 ob 08:41
Bioterme

Bioterme

Letošnja akcija izbora »Naj kopališče«, v kateri poslušalke in poslušalci že 27. leto zapored izbirajo najbolj priljubljena kopališča po Sloveniji v šestih kategorijah, se je zaključila z razglasitvijo zmagovalcev, kjer so podelili nazive malim, srednjim in velikim termalnim kopališčem, letnim in naravnim kopališčem ter pokritim bazenskim kopališčem.

V akciji je letos sodelovalo kar 84 kopališč iz vse Slovenije. Glasovanje je potekalo na spletni strani www.najkopalisce.si, kjer so zapisane ključne informacije o vseh sodelujočih kopališčih, letos pa je bilo veliko število glasovnic oddanih tudi na kopališčih. Oddaja »Naj kopališče« je ob sobotah čez vso poletje potekala na radijskih programih Radia Slovenija – na Radiu Si, Radiu Maribor in Radiu Koper. Slišati pa jih je bilo mogoče tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah. Kopalke in kopalci so lahko na tak način izbrali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča.

V Vili Bianca v Velenju so razglasili zmagovalce po posameznih kategorijah. V kategoriji naravnih kopališč so tokrat najbolje ocenili Simonov zaliv, drugo mesto je pripadlo kopališču Talaso Strunjan, tretje pa Grajskemu kopališču Bled. V kategoriji letnih kopališč so kopalci največ glasov Letnemu kopališču Celje, na drugo mesto se je uvrstila Laguna Mestna plaža Ljubljana in na tretje Mestno kopališče Višnja Gora. Zmagovalec kategorije pokritih kopališč je ponovno ljubljansko Vodno mesto Atlantis, ki ima očitno veliko podporo kopalcev že nekaj let, na drugem mestu je Aquapark Žusterna, na tretje mesto pa se je prebil Wellness Špik.

Največ glasov v kategoriji malih termalnih kopališč so že tretje leto zapored dobile Terme Paradiso iz Dobove, mesto za njimi je tudi letos ponovno Zdravilišče Radenci, na tretjem mestu pa so tokrat Terme Cerkno. Med srednje velikimi termalnimi kopališči je ponovno prvo mesto z največ glasovi zasedlo kopališče Bioterme Mala Nedelja, na drugem mestu je pristal Termalni center Thermana park Laško, na tretjem mestu pa Terme Vivat. Najboljše veliko termalno kopališče leta 2017 z nazivom »Naj kopališče 2017« pa so postale Terme 3000 Moravske Toplice, ki so se na to mesto povzpele z lanskega tretjega mesta. Na drugem mestu je pristalo kopališče Terme Olimia, na tretjem pa lanskoletni zmagovalci, Termalna riviera Terme Čatež. Vsi zmagovalci posameznih kategorij so prejeli kristalna priznanja mojstrov Steklarne Rogaška.

V Biotermah Mala Nedelja so na osvojeno prvo mesto ponosni in se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem gostom za izkazano zaupanje in oddan glas. Še naprej bodo skrbeli, da se bodo gostje pri njih dobro počutili in se k njim tudi radi vračali. Vsako leto poskrbijo za številne novosti in nadgradnjo ponudbe, ena izmed novosti in trenutno tudi najpomembnejša pa je zagotovo izgradnja novega luksuznega Glamping naselja Sončna dolina Bioterme, ki bo svoja vrata odprl v mesecu decembru 2017. Bioterme so bile Naj kopališče v svoji kategoriji že leta 2015 in 2016.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo