Z neregistriranim vozilom trčila v drugo vozilo in odpeljala

Ena udeleženka ni hotela dati nobenih podatkov o sebi in vozilu ter se je s kraja odpeljala neznano kam, druga pa je zaradi neupoštevanja pravil o prednosti v krožišču trčila v drugi osebni avtomobil

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. oktober 2017 ob 19:51
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog ob koncu tedna obravnavali tudi nekatere pomembnejše dogodke. V soboto, 14. oktobra, je ob 10:40 pooblaščenka oškodovanke iz Trgovišča na policijski postaji prijavila tatvino denarja iz sobe v stanovanjski hiši. Sprejet je bil zapisnik, sledi zbiranje obvestil.

Ob 11:15 je na policijski postaji oškodovanec prijavil prometno nesrečo I. kategorije s pobegom na enem od parkirišč v naselju Podgorci. Druga udeleženka mu namreč ni hotela dati nobenih podatkov o sebi in vozilu ter se je s kraja odpeljala neznano kam. Po zbranih obvestilih je bila povzročiteljica izsledena ter ugotovljeno, da je vozila osebni avtomobil po preteku veljavnosti registracij. Zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa ji je bil izdan plačilni nalog.

Ob 16:29 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije – dogodek na regionalni cesti v naselju Pavlovci, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

V nedeljo, 15. oktobra, ob 9:40 uri so policisti bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti v krožišču trčila v drugi osebni avtomobil. Na kraju je bilo ugotovljeno, da obe voznici in vozili izpolnjujeta pogoje za udeležbo v prometu, nastala pa je minimalna materialna škoda. Izdano je bilo obvestilo o dostopu od ogleda.

Ob 19:59 uri so bili obveščeni o izgubi registrske tablice motornega kolesa MB PP-68. Lastnik je tablico izgubil na relaciji Ljutomer-Ormož-Središče ob Dravi.


Več v Črna kronika