Policisti odkrili ukraden manjši kmetijski traktor in mehanizacijo

37-letni državljan Romunije je vozil kombinirano vozilo italijanskih registerskih številk z ukradenimi predmeti. Z njim je bil še 38-letni sopotnik iz Romunije.

Prlekija-on.net, petek, 20. oktober 2017 ob 10:071
Policisti Policijske postaje Lendava so v četrtek, 19. oktobra, okrog 14.30 ure med kontrolo cestnega prometa na bencinskem servisu v Pincah zaustavili in kontrolirali 37-letnega državljana Romunije, ki je vozil kombinirano vozilo italijanskih registerskih številk. Kot potnik se je v vozilu nahajal še 38-letni državljan Romunije.

Pri podrobnejši kontroli vozila je bilo ugotovljeno, da tujca prevažata manjši kmetijski traktor znamke YANMAR Ke-160 in različno kmetijsko mehanizacijo. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bil kmetijski traktor z mehanizacijo tekom četrtkovega dne ukraden v Italiji.

Tujca sta bila pridržana, ukraden traktor z različnimi priključki je bil zasežen in bo vrnjen oškodovancu. Zoper oba državljana Romunije pa bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Prikrivanja po 217. členu KZ-1.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59
Neznanec je zastrupil dva psa (simbolična fotografija)

Neznanec zastrupil dva psa

sobota, 18. maj 2024 ob 08:14