Veržej po novem porazu priklenjen na dno lestvice

Farmtech Veržej - Drava Ptuj 0:2 (0:2)

Prlekija-on.net, nedelja, 29. oktober 2017 ob 15:25
Farmtech Veržej - Drava Ptuj

Farmtech Veržej - Drava Ptuj

V soboto, 28. oktobra, se je Farmtech Veržej v 13. krogu 2. SNL, doma pomeril z ekipo Drava Ptuj. Že pred srečanjem je bilo jasno, da nogometaše Veržeja čaka težka tekma, saj letos ne najdejo prave forme, Drava pa se bori za sam vrh lestvice. To se je nato potrdilo tudi na igrišču, Drava je slavila z 2:0.

Gola za Dravo sta dosegla Luka Šalamun v 28. in Ignacio Nahuel Cuffaro v 32. minuti. V 25. minuti je Nastja Čeh zastreljal enajstmetrovko.

Veržej je na zadnjem 16. mestu lestvice 2. SNL s sedmimi točkami, ki so jih nogometaši dosegli z eno zmago in štirimi neodločenimi izidi.

V spodnjem videu si lahko ogledate zadnje pol ure tekme.

Farmtech Veržej - Drava Ptuj 0:2 (0:2)
100; Šalamun 28., Cuffaro 32.

Farmtech Veržej: Nino Irgolič, Patrick Kolar Robnik, Marko Maučec, Matic Ficko (67./Renaldo Vidovič), Matej Vok, Tadej Čuk (83./Matic Golob), Klemen Lah, Adnan Ahmetović (57./Jure Volmajer),  Andraž Sorko, Jan Grmek, Anej Meznarič

Drava Ptuj: Luka Domjan, Ignacio Nahuel Cuffaro, Žan Flis, Denis Vezjak, Luka Šalamun, Jon Šporn, Nastja Čeh, Dejan Školnik, Luka Petek (55./Sulaimon Fatai Adedoja), David Lonzarić, Albin Džafić (57./Niko Vajda); trener: Simon Sešlar


Več v Šport