Športne igre zaposlenih v DOSOR-ju

Kljub želji po rezultatu je v ospredju druženje

Filip Matko Ficko, četrtek, 9. november 2017 ob 18:451
Športne igre v DOSOR-ju

Športne igre v DOSOR-ju

Četrtkov popoldan, 9. novembra, je v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, bil namenjen športnim aktivnostim, ki sta jih v imenu sveta zavoda pripravili Andreja Lenartič in Bogdana Malek. Pri izvedbi so jima priskočila na pomoč fizioterapevtke in delovne terapevtke kot sodnice ter pri zapisovanju rezultatov.

Sodelovalo je skupno sedem ekip, tekmovanje pa je zajemalo spretnosti, hitrost in moč sodelujočih v treh igrah: metanju žoge na koš, nošenju jajčka na žlici ter vlečenju vrvi. Po prvih dveh igrah je odpadla ekipa zaposlenih v pralnici, pri vlečenju vrvi pa se je ekipa zdravstvene nege uvrstila direktno v finale, a v polfinalu si je vstop v finale zagotovila ekipa zaposlenih v kuhinji. Toda v finalu je ekipa zdravstvene nege bila močnejša, osvojila je pokal tokratnega tekmovanja in prihodnje leto bo ta ekipa organizator tovrstnega tekmovanja.

Končni vrstni red: 1. mesto ekipa »zdravstvene nege«, 2. mesto ekipa »kuhinje«, 3. mesto »združena ekipa«, 4. mesto ekipa »administracije«, 5. mesto ekipa »čistilke in strežnice«, 6. mesto ekipa »strežba« in 7. mesto ekipa »pralnica«.


Več v Družabno