Prenovljena Lidlova trgovina v Murski Soboti odprla svoja vrata

Prenovljena trgovina na Lendavski ulici v Murski Soboti, ki je bila z začetkom letošnjega julija porušena do tal in zgrajena povsem na novo, za kupce prinaša še boljšo nakupovalno izkušnjo

Prlekija-on.net, četrtek, 23. november 2017 ob 11:142
Prenovljena Lidlova trgovina v Murski Soboti

Prenovljena Lidlova trgovina v Murski Soboti

Župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek in vodja prodaje v Lidlu Slovenija za vzhodno regijo Davor Irgolič sta v četrtek, 23. novembra zjutraj, slavnostno odprla prenovljeno Lidlovo trgovino v Murski Soboti, ki jo odlikuje sodoben način gradnje in ureditve Lidlovih trgovin. Trgovina prinaša sodobno, izčiščeno in navdihujočo notranjost, s še močnejšo usmerjenostjo h kupcu, zaposlenim ter skrbi za okolje.

Prenovljena trgovina na Lendavski ulici v Murski Soboti, ki je bila z začetkom letošnjega julija porušena do tal in zgrajena povsem na novo, za kupce prinaša še boljšo nakupovalno izkušnjo.

Kaj je novega?
Trgovina je večja, kot so je bili kupci navajeni doslej, saj ima kar 1.400 kvadratnih metrov prodajne površine. Prinaša izčiščeno in navdihujočo notranjost, ima velike steklene površine, kar omogoča več naravne svetlobe. Ob vstopu kupce v notranjost prodajnega prostora povabi svetel in vizualno toplo zasnovan predprostor. Dobrodošle spremembe so tudi na blagajnah, ki imajo podaljšan pult in omogočajo lažje pospravljanje nakupa. Kupcem so na voljo tudi sanitarije, sodelavkam in sodelavcem pa prostornejši in svetlejši prostori za zaposlene. Nova trgovina ima vgrajeno tudi toplotno črpalko za pouporabo toplote iz hladilnih vitrin, kar omogoča ogrevanje z naravnimi viri toplote. Na voljo je tudi 92 parkirnih mest, od tega 4 za mlade družine in 5 za invalide.

»Odločitev, da bomo prenovili tudi Lidlovo trgovino v Murski Soboti na Lendavski ulici sovpada z načrtovano prenovo in odpiranjem novih trgovin, s katero smo pričeli v lanskem letu. Ponosni smo, da ena najsodobnejših Lidlovih trgovin stoji prav v okolju, kjer smo med našimi kupci izredno dobro prepoznavni in sprejeti,« je ob odprtju trgovine dejal Davor Irgolič, vodja prodaje za vzhodno regijo pri Lidlu Slovenija. »Prepričani smo, da bo prenovljena Lidlova trgovina v Murski Soboti presenetila in razveselila tako kupce kot naše sodelavce

S prenovo trgovine tudi donacija humanitarnemu društvu Pomagajmo odprtih src
Že vrsto let se Lidl Slovenija ob odprtju novih ali prenovljenih trgovin v mestih poveže z lokalno skupnostjo in izbrani lokalni organizaciji podeli donacijo za pomoč ljudem v stiski. Svojo vpetost v lokalno okolje uresničujejo prek trajnostne usmeritve Ustvarimo boljši svet, s katero z majhnimi koraki stopajo po poti velikih sprememb. Ob prenovi trgovine v Murski Soboti so se povezali s humanitarnim društvom Pomagajmo odprtih src in jim podarili pet vozičkov, polnih prehranskih dobrot in higienskih izdelkov. V imenu društva je donacijo prevzela predsednica društva Cvetka Vereš, ki se je pridružila tudi pri slavnostnem prerezu traku in povedala: »V imenu vseh uporabnikov Dobrodelnega društva Pomagajmo odprtih src se vam najlepše zahvaljujemo za prejeto donacijo. Naše društvo se srečuje s pomanjkanjem izdelkov glede na potrebe ljudi v stiski. Teh je na žalost vedno več, v naši bazi imamo trenutno okoli 250 družin, zato so tovrstni projekti s strani podjetij kot je Lidl Slovenija za naše delovanje in pomoč ljudem v stiski izredno pomembni

Otvoritvene ugodnosti
Ob odprtju prenovljene trgovine je Lidl Slovenija za kupce pripravil 10 % otvoritvenega popusta na prehrambne izdelke in neprehrambne izdelke ter degustacijo izdelkov iz Lidlove pekarne. Kupci tako lahko danes preizkusijo odlične večkrat nagrajene pekovske izdelke, v tednu po otvoritvi, do srede, 29. 11., pa so pripravili do 30 % popusta na izdelke različnih Lidlovih blagovnih skupin (npr. na ponudbo zamrznjenih izdelkov, svežega mesa, sadja in zelenjave, kruha in pekovskih izdelkov, ribe ter na hlajene izdelke znamke Pilos).

O podjetju Lidl Slovenija
Lidl Slovenija je del trgovske verige Lidl s sedežem v Nemčiji, ki je trenutno prisotna v 30 državah, trgovine pa ima v kar 28 državah po svetu. Na slovenskem trgu je Lidl Slovenija prisoten od leta 2007, trenutno ima 50 trgovin in zaposluje več kot 1.400 sodelavk in sodelavcev.

Kot drugod po Evropi si tudi v Sloveniji prizadeva popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev. Svojo ponudbo v Lidlu vseskozi bogatijo, saj želijo zadovoljiti vsakdanje potrebe povprečne družine. Na prvo mesto postavljajo kakovost, saj izdelke redno pregledujejo certificirani inštituti, nadzorujejo pa jih tudi s stalnimi internimi preveritvami.

Foto: MP Produkcija


Več v Gospodarstvo