Na območju Ljutomera prijeti štirje tujci, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo

Na območju Ljutomera je bil odkrit tudi bankovec za 100 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen, policisti pa bodo opravljali meritve hitrosti z radarjem na območju PP Ljutomer

Prlekija-on.net, sreda, 6. december 2017 ob 10:071
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, štiri povoženja divjadi in štiri tujce, ki so na nedevoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan, v ostalih treh je nastala le materialna škoda. Med Stanjevci in Gornjimi Petrovci je voznica osebnega avtomobila trčila v pešca, ki je utrpel hudo telesno poškodbo.

S področja kriminalitete je na območju Ljutomera bil odkrit bankovec za 100 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen, na območju Gornje Radgone obravnavan vlom v vikend in tatvina goriva na bencinski črpalki, na območju Murske Sobote pa obravnavana odtujitev mobilnega telefona in tatvina nakita.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Ljutomera so bili prijeti štirje tujci, ki so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo. Po končanem postopku bodo vrnjeni sosednjim varnostnim organom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.


Več v Črna kronika