21. Prekmurska gibanica v Mariboru

21. Prekmurska gibanica v Mariboru

Klub prekmurskih študentov – KPŠ je v torek, 5. decembra, pripravil tradicionalno zabavo za študente in ostalo mladino, že 21. Prekmursko gibanico v klubu ŠTUK v Mariboru.

Na prireditvi so nastopile tri glasbene skupine. One Night Stand je skupina štirih pomurskih glasbenikov, ki so se zbrali zgolj z enim namenom: združiti in pregreti ljudi s surovo rock razpaljotko. (P)Farty Animals so fantje, ki zase pravijo, da z veseljem izpolnjujejo tudi glasbene želje in po potrebi igrajo tudi med pavzami.


Osrednje glasbene gostje pa so bile ženska zasedba Učiteljice, sestavljena iz dveh Hrvatic in ene Slovenke, ki so se s svojim zapeljivim in nekoliko provokativnim nastopom v zadnjih treh letih že dodobra uveljavile na področju držav bivše Jugoslavije. Matea, Silvia in Ana so s svojimi čari in z glasbenim talentom razvnele tako moško kot žensko publiko.

V preddverju je glasbo vrtel tudi mladi prekmurski DJ, DJ Majcy.

Morda vas zanima tudi

Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.