Učiteljice ogrele ozračje na 21. Prekmurski gibanici v Mariboru

Klub prekmurskih študentov je pripravil tradicionalno zabavo za študente in ostalo mladino, že 21. Prekmursko gibanico v klubu ŠTUK v Mariboru

Prlekija-on.net, četrtek, 7. december 2017 ob 07:45
21. Prekmurska gibanica v Mariboru

21. Prekmurska gibanica v Mariboru

Klub prekmurskih študentov – KPŠ je v torek, 5. decembra, pripravil tradicionalno zabavo za študente in ostalo mladino, že 21. Prekmursko gibanico v klubu ŠTUK v Mariboru.

Na prireditvi so nastopile tri glasbene skupine. One Night Stand je skupina štirih pomurskih glasbenikov, ki so se zbrali zgolj z enim namenom: združiti in pregreti ljudi s surovo rock razpaljotko. (P)Farty Animals so fantje, ki zase pravijo, da z veseljem izpolnjujejo tudi glasbene želje in po potrebi igrajo tudi med pavzami.

Osrednje glasbene gostje pa so bile ženska zasedba Učiteljice, sestavljena iz dveh Hrvatic in ene Slovenke, ki so se s svojim zapeljivim in nekoliko provokativnim nastopom v zadnjih treh letih že dodobra uveljavile na področju držav bivše Jugoslavije. Matea, Silvia in Ana so s svojimi čari in z glasbenim talentom razvnele tako moško kot žensko publiko.

V preddverju je glasbo vrtel tudi mladi prekmurski DJ, DJ Majcy.


Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Boštjan Weldt

Pred Siddharto še na »ftrgano in spimpano svinjo«

četrtek, 18. oktober 2018 ob 20:32
Notranjost Car Wash Cafe

V lokalu Car Wash Cafe uredili še notranjost

četrtek, 18. oktober 2018 ob 18:40
12. trgatev Johanezove trte

Letos je modra kavčina dala zdravo in obilno letino

četrtek, 18. oktober 2018 ob 13:30