Pijan z neregistriranim vozilom brez vozniškega dovoljenja vijugal po cesti

Voznik je vozil nesigurno, od roba do roba ceste, se zaletaval v robnike ter med vožnjo zadel še drugo vozilo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. december 2017 ob 18:19
Policija

Policija

V ponedeljek, 25. decembra, okoli 1.35 so na operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor prijeli obvestilo, da po regionalni cesti RC430 iz smeri Slivnice v smeri Maribora vozi voznik manjšega tovornega vozila. Obvestili so jih, da voznik vozi nesigurno, vozi od roba do roba ceste, se zaletava v robnike ter daje očitne znake alkoholiziranosti. Med vožnjo je zadel eno vozilo, ki je vozilo prav tako v smeri Maribora.

Na Mlinski ulici v Mariboru je bil ustavljen in kontroliran. Med postopkom so policisti Postaje prometne policije Maribor ugotovili, da je vozil neregistrirano vozilo, ni posedoval ustreznega vozniškega dovoljenja pri preizkusu alkoholiziranosti pa je alkotest pokazal 1,23 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Vozniku so bile zasežene registrske tablice, zaseženo vozilo ter napisan plačilni nalog. Spisan bo tudi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Mariboru.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika