Ljutomerski policisti zaradi nasilja izrekli ukrep prepovedi približevanja

Na ljutomerskem območju so obravnavali tudi kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe

Prlekija-on.net, sobota, 6. januar 2018 ob 14:03
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru ter osem primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so na območju Lendave obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in ponarejanje listin, na območju Murske Sobote je bila obravnavana goljufija in kaznivo dejanje zoper varnost javnega prometa, na ljutomerskem območju pa kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe.

Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je dopoldne prišlo v naselju Lemerje. Zaradi odvzema prednosti v križišču je prišlo do trčenja dveh vozil, pri tem pa sta se dve osebi telesno poškodovali.

Radgonski policisti so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil, ljutomerski policisti pa so zaradi suma storitve kaznivega dejanja z znaki nasilja izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru ter dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti v soboto opravljali na območju PP Murska Sobota in na pomurski avtocesti.


Več v Črna kronika