Telekom Ljubljana open

Telekom Ljubljana open

Minuli konec tedna je v Ljubljani potekal največji odbojkarski dogodek za deklice v Sloveniji, 7. mednarodni odbojkarski turnir Telekom Ljubljana open, katerega so se udeležile tudi igralke Ženskega odbojkarskega kluba Sobota. Na turnirju je sodelovalo 50 ekip iz 7-ih evropskih držav: Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Italije, Slovaške, Srbije in Slovenije.

Tekmovanje je potekalo v štirih starostnih kategorijah, Sobočanke pa so tekmovale med starejšimi deklicami, kjer je bilo 24 ekip razdeljenih v 8 skupin. Prvi dan tekmovanja so gladko, brez izgubljenega seta premagale ekipe VOLLEYBALLjubljana II, OK Makarska in OK Formis in se tako uvrstile v četrtfinale.


V nedeljo so za uvrstitev v polfinale premagale ekipo OK Dubočica, kjer pa so po težki borbi (2:1) izgubile z ekipo In Volley Torino, ki je kasneje zmagala na turnirju. Mlada soboška dekleta so za končno 3. mesto z lahkoto premagale še ekipo VOLLEYBALLjubljana I.

Morda vas zanima tudi

Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.