Iz ormoških Lagun ukradli 3-D izobraževalni model

Policija je bila obveščena o tatvini 3-D izobraževalnega modela v ormoških Lagunah

Prlekija-on.net, sreda, 10. januar 2018 ob 09:25
Ormoške lagune

Ormoške lagune

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 8. januarja, ob 08.39 uri so bili obveščeni o tatvini 3-D izobraževalnega modela v ormoških Lagunah. Prejeta je bila pisna prijava. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče. Ob 17.24 uri so v naselju Ormož obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru. Opravljen je bil ogled ter sledi ustrezen ukrep.

Ob 19:00 uri so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Senešci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda. Ob 19:30 uri so bili na kraju prijave prometne nesreče I. kategorije s pobegom. Na kraju je bilo z ogledom ugotovljeno, da do prometne nesreče ni prišlo na domnevnem kraju prav tako ne na javni površini. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

V torek, 9. januarja, so ob 15.59 uri s strani zdravstvene ustanove prejeli zaprosilo za asistenco zdravniškemu osebju pri prisilni hospitalizaciji. Ob 18.50 uri so v naselju Cvetkovci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Ob 22:43 uri so v naselju Mihalovci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Ob rednem delu bodo policisti v sredo izvajali aktivnosti s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.


Več v Črna kronika