Prleški judoisti uspešni na 20. pokalu KBV Lendava

Prvo mesto je dosegla Maša Slavinec, drugo Lara Grnjak, tretje pa Lana Ivezič

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. januar 2018 ob 10:04
Prleški judoisti na 20. pokalu KBV Lendava

Prleški judoisti na 20. pokalu KBV Lendava

Na judo tekmovanju, ki je potekalo v soboto, 13. januarja, v Lendavi, so med 512 udeleženci iz 53 klubov iz osmih držav tekmovali tudi prleški judoisti. Prvo mesto je dosegla Maša Slavinec do 52 kg iz JK Križevci pri Ljutomeru, v isti kategoriji pa je Lara Grnjak dosegla drugo mesto. Tretje mesto je dosegla Lana Ivezič do 63 kg (TVD Partizan Ljutomer), peta mesta pa so si priborili Urška Rižnar do 36 kg (TVD Partizan Ljutomer), Sara Anušek do 63 kg (JK Ormož) in Anže Jaklin do 60 kg (ŠD Prleška judo šola).

Sedmi so bili Dina Grabovac do 36 kg (JK Ormož), Tit Grabovac do 34 kg, oba iz JK Ormož in Tim Filipič do 50 kg iz TVD Partizan Ljutomer, deveti pa je bil Aljoša Hladen do 50 kg iz TVD Partizan Ljutomer. Med udeleženci tekmovanja so bili tudi Niko Lackovič do 60 kg, Marsel Ščavničar do 55 kg, oba iz TVD Partizan Ljutomer in Kristjan Koletnik do 50 kg iz JK Ormož.

Čestitke vsem!


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport