Zamaskiran moški s sekiro v rokah oropal bencinski servis

Po prvih podatkih je iz blagajne odtujil okrog 1.300 evrov. Bil je suhe postave, visok okrog 180 cm, oblečen v črne trenirka hlače in črno jakno.

Prlekija-on.net, petek, 2. februar 2018 ob 08:184
Policija prosi za pomoč

Policija prosi za pomoč

Policisti PU Murska Sobota so bili ob 01.44 s starni delavke bencinskega servisa v Murski Soboti obveščeni, da je neznani zamaskiran moški vstopil v prodajalno in od trgovk zahteval denar. Grožnjo je podkrepil z manjšo sekiro, ki jo je imel pri sebi. Neznanec je pobral denar iz blagajn ter kraj zapustil. Za neznancem intenzivno zbirajo obvestila v smeri njegovega odkritja.

Neznani storilec je bil suhe postave, visok okrog 180 cm, oblečen v črne trenirka hlače in črno jakno. Na glavi je imel črno pokrivalo z izrezom za oči. Obut je bil v sive čevlje in uporabljal je sive delavske rokavice. Manjša sekira, katero je držal v roki je imela leseni ročaj, kovinski del sekire je bil rdeče barve.

Po prvih podatkih je iz blagajne odtujil okrog 1.300 evrov.

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju ali o storilcu, da jim to čimprej sporočijo na interventno telefonsko številko 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.


Več v Črna kronika