Občan prijavil, da ga mama vsako soboto psihično maltretira

Občan iz okolice Ormoža je policistom prijavil, da ga mama vsako soboto psihično maltretira

Prlekija-on.net, torek, 6. februar 2018 ob 19:10
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 2. februarja, ob 10.11 so na Humu pri Ormožu obravnavali povoženje divjadi. Ob 12.50 uri je prišel na policijsko postajo oškodovanec kaznivega dejanja šikaniranja na delovnem mestu ter podal predlog za pregon tega dejanja.

Ob 21.43 uri so bili policisti napoteni na avtobusno postajališče v Mihovce pri Veliki Nedelji, kjer naj bi bila skupina mladoletnikov in motila prijaviteljico pri nočnem počitku. Patrulja pri pregledu lokacije ni zaznala nobene kršitve.

V soboto, 3. februarja, ob 8:14 so bili obveščeni o podrtem drevesu preko lokalne ceste Sp. Ključarovci - Šardinje, katero je pred prihodom patrulje in gasilcev, odstranil že lastnik sam.

Ob 10.21 uri je občan iz okolice Ormoža prijavil, da ga mama vsako soboto psihično maltretira. Policisti so ugotovili, da ni šlo za nobeno kršitev. Ob 18:05 so v Pavlovcih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Srna je s kraja pobegnila.

Od 5. 2. 2018 do 11. 2. 2018 poteka poostren nadzor cestnega prometa – PEŠCI. Ob rednem delu pa bodo policisti v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.