Prepričljivi mladi ljutomerski odbojkarji

V Radencih premagali OK Radence in OK Fram

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 5. marec 2018 ob 07:44
Ekipa starejših dečkov OK Ljutomer

Ekipa starejših dečkov OK Ljutomer

V Veliki športni dvorani v Radencih je bil v nedeljo, 4. marca dopoldne, izveden 3. krog tekmovanja starejših dečkov v odbojki v okviru skupine B v B ligi. Sodelovale so ekipe OK Radenci, OK Fram in OK Ljutomer. Slednji so bili izredno prepričljivi, kajti premagali so v prvi tekmi domačine, nato pa v drugi tekmi še goste iz Frama. Ti so v tretji tekmi izgubili proti domačinom.

OK Radenci – OK Ljutomer  1 : 2 (25:23; 9:25; 13:15)
OK Ljutomer – OK Fram  2 : 0 (25:23; 25:20)
OK Fram – OK Radenci  1 : 2 (15:25; 25:22; 11:15)

V ekipi OK Fram so igrali: Martin Mernik, Tine Avšič, Simon Mernik, David Zorko, Nejc Repnik in David Jančec (kapetan). Spremljal jih je trener Mitja Trglec.

V ekipi OK Ljutomer so igrali: Jan Šendlinger, Klemen Puconja, Kaj Zanjkovič (kapetan), Miha Petek, Daniel Tomovič, Gal Rajh, Dominik Tomovič in libero Aljaž Puconja. Spremljala sta jih vodja ekipe Monika Panič Puconja in trener Luka Smodiš.

V ekipi OK Radenci so igrali: Teo Založnik, Aljaž Mulec, Timi Klobasa, Martin Mohar (kapetan), Lan Marič, Sven Ploj, Žiga Ploj, Jakob Stanek, Mik Marič in Filip Halec. Spremljala sta jih trener Bogdan Marič in njegov pomočnik Blaž Ajlec.

Tekme je sodil Tadej Mesarič s Cvena, a zapisnik je vodila Špela Rous iz Beltinec. Po treh krogih je v B skupini B lige v vodstvu ekipa OK Slovenska Bistrica (8 točk) pred ekipo OK Ljutomer (7 točk), ekipo OK Radenci (5 točk) in ekipo OK Fram (1 točka). Naslednji, 4. krog tega tekmovanja, bo odigran v nedeljo, 18. marca, v Slovenski Bistrici, kjer bodo igrale ekipe: OK Slovenska Bistrica, OK Ljutomer in OK Fram.


Več v Šport