Pod vplivom alkohola vozil objestno ter ostal brez avtomobila

Rezultat odrejenega in opravljenega preizkusa alkoholiziranosti je pokazal vrednost 1,60 mg alkohola v litru izdihanega zraka

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. marec 2018 ob 18:57
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 9. marca, ob 17:10 uri so bili obveščeni o objestni vožnji voznika osebnega vozila na relaciji Žerovinci - Ormož. Voznik je bil ustavljen v Ivanjkovcih. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola, saj je rezultat odrejenega in opravljenega preizkusa alkoholiziranosti pokazal vrednost 1,60 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo mu je bilo na kraju ustavitve zaseženo, odvzete pa so bile tudi registrske tablice. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog na krajevno pristojno Okrajno sodišče v Ormožu.

V soboto, 10. marca, ob 10:28 in 11:20 uri sta lastnika osebnih avtomobilov na PP prijavila izgubo registrske tablice iz osebnega avtomobila. Napotena sta bila na Upravno enoto. Ob 14:07 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda na območju Velike Nedelje. Kršitelju je bil izdan/vročen plačilni nalog zaradi kršenja določb 6. člena ZJRM-1.

V nedeljo, 11. marca, ob 8:33 in 11.35 uri so bili obveščeni o tatvini bakrenih žlebov in odtočnih kolen iz grobnic na ormoškem pokopališču. Ob 17:04 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda v Ormožu, kjer je bil s strani znanih oseb pretepen prijavitelj.

Ob 18. uri so bili obveščeni, da se je prijavitelju v Malem Brebrovniku v garažo zatekel neznan moški. Na kraju neznana oseba ni bila izsledena, prav tako ni kazalo, da bi se kdo zatekel v garažo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika