Na prvi pomladni dan na »šahovskih« poljih

Udeležili so se ga šahisti iz društev upokojencev Bakovci, Kobilje, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota in Radenci

Prlekija-on.net, sreda, 21. marec 2018 ob 07:38
Pokrajinsko prvenstvo PP ZDU Murska Sobota v šahu

Pokrajinsko prvenstvo PP ZDU Murska Sobota v šahu

Društvo upokojencev Ljutomer, šahisti, so na prvi pomladni dan, 20. marca, organizirali Pokrajinsko prvenstvo PP ZDU Murska Sobota v kategoriji Šah v prostorih Hotela Bioterme Mala Nedelja. Udeležili so se ga šahisti iz društev upokojencev Bakovci, Kobilje, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota in Radenci.

Podpredsednik Društva upokojencev Ljutomer Ciril Magdič je pozdravil udeležence, poudaril pomen srečanj v športnih disciplinah in se zahvalil članom društev upokojencev, saj se vsako leto na »šahovskem prvenstvu« zbere vedno več ekip. Zahvalil se je predstavnici Bioterm Katji Kovič za posluh in pomoč pri organizaciji. Pravila in določbe ob izvedbi je povedal vodja tekmovanja Janko Brunčič in zaželel udeleženkam tudi športne sreče.

Športni del srečanja je potekal v prijateljskem vzdušju, doseženi pa so bili odlični rezultati oziroma dosežki:

EKIPNO:
  1. DU Murska Sobota
  2. DU Ljutomer
  3. DU Radenci
  4. DU Kobilje
  5. DU Bakovci
  6. DU Moravske Toplice
POSAMEZNO so prva mesta osvojili tekmovalci iz DU Murska Sobota in to:
  1. Boris Kovač
  2. Bogdan Hari
  3. Štefan Režonja.
Najboljše ekipe so za dosežene rezultate prejele pokale, posamezniki pa medalje, šahisti DU Murska Sobota pa so se uvrstili na državno prvenstvo društev upokojencev v šahu.

O prijetno preživetem dnevu nam govorijo foto utrinki s srečanja.


Več v Družabno