Sobota, 7. aprila, je v znamenju odbojkarjev

Pomembne tekme v Radencih, pa tudi v Murski Soboti

Filip Matko Ficko, sreda, 4. april 2018 ob 08:25
Dinijev memorial

Dinijev memorial

Radenci: 4. Dinijev memorial rekreativcev

Sekcija rekreativne odbojke Blok & Batina, ki jo pri Športnem društvu Radenci vodi Sašo Zidar, organizira v soboto, 7. aprila, že 4. Dinijev memorial, rekreativni turnir v odbojki, kot so zapisali: »V spomin na zgodaj preminulega Silva Matjašeca - Dinija, ki smo ga tragično izgubili v prometni nesreči leta 2014 v skupini policistov na avtocesti.«

Pričakujejo skupno šest ekip (doslej se jih je prijavilo pet) iz Radenec, Murske Sobote in Ljutomera. Turnir rekreativcev v odbojki se prične ob 10. uri v Veliki športni dvorani v Radencih.

Murska Sobota: Četrtfinale državnega prvenstva

Pred vrati je četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za moške v sezoni 2017/2018. Ekipa OK Panvita Pomgrad iz Murske Sobote bo že 4. aprila zvečer gostovala v štajerski prestolnici pri tamkajšnji ekipi OK Maribor. Povratna tekma je predvidena v soboto, 7. aprila, ob 19. uri v Športni dvorani pri Osnovni šoli I v Murski Soboti. Morebiti bo na sporedu še tretja tekma, katere termin je predviden v nedeljo, 8. aprila, ob 18. uri v Športni dvorani OŠ I v Murski Soboti.

Ob ugodnem rezultatu soboške ekipe v Mariboru je sobotna tekma lahko že odločilna za morebitni nastop OK Panvita Pomgrad v polfinalu končnice tokratnega državnega prvenstva v odbojki.

Dinijev memorial



Več v Šport