Policisti posredovali pri poskusu samomora

Na kraju so opravili ogled in razgovore. Tuja krivda je izključena.

Prlekija-on.net, sreda, 11. april 2018 ob 07:33
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 9. aprila, ob 9:02 uri so bili obveščeni o poškodbi vozila na parkirišču pri trgovskem centru na Hardeku. Neznani voznik neznanega vozila je zaradi nepravilnega premika trčil v drugo vozilo, ga poškodoval ter s kraja prometne nesreče odpeljal neznano kam. Policisti so z intenzivnim zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja prometne nesreče. Gre za voznika osebnega avtomobila doma iz okolice Ormoža. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi nepravilnega premika z vozilom in pobega s kraja prometne nesreče.

Ob 11:59 uri so na policijski postaji od oškodovanca sprejeli predlog za pregon za KD Grožnje po 135. členu KZ-1. Ob 16:24 uri so bili obveščeni o požaru v kuhinji stanovanjske hiše v okolici Ormoža. Ob 20:40 uri so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije in sicer je voznik osebnega avtomobila v naselju Ormož trčil v srno, ter si poškodoval vozilo.

V torek, 10. aprila, ob 07.18 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju Tatvine artiklov iz stanovanjske hiše v okolici Ormoža. Patrulja je na kraju od oškodovanca sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja. 12.10 uri so bili obveščeni s strani oškodovanca iz naselja Runeč, da ga nadleguje sosed. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov prekrška oz. kaznivega dejanja zato je zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 21.13 so bili obveščeni o dogodku v Vičancih. Voznik osebnega avtomobila je trčil v mačko in si poškodoval vozilo. Ob 22.23 so bili poslani na kraj poskusa samomora v okolico Ormoža. Policisti so na kraju opravili ogled kraja in opravili razgovore. Tuja krivda je izključena, zato sledi poročilo na tožilstvo.

Ob rednem delu bodo policisti v teh dneh izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Več v Črna kronika