V Ljutomeru nastopili številni glasbeniki za dobrodelni namen

Društvo »Namesto pike, vejica« je v Ljutomeru pripravilo dobrodelni koncert, kjer so nastopili številni glasbeniki za dobrodelni namen

Prlekija-on.net, nedelja, 15. april 2018 ob 20:27
Nastopil je tudi Isaac Palma

Nastopil je tudi Isaac Palma

V nedeljo, 15. aprila, je društvo »Namesto pike, vejica« v Ljutomeru pripravilo dobrodelni koncert Z glasbo do nove vejice, kjer so nastopili številni glasbeniki za dobrodelni namen. Gre za društvo, ki je združilo starše, sorodnike in prijatelje otrok, ki imajo najrazličnejše težave v razvoju, predvsem v gibanju.

Odločili so se, da pri napredovanju svojih otrok nikoli ne bodo postavili »pike«, vedno samo »vejico«. Le tako bodo lahko nizali napredke v nedogled. Svoje delovanje gradijo na trdih temeljih, na strokovnosti nevrofizioterapevtke, ki je v slovenskem prostoru nenehno korak pred drugimi.

S skupnimi močmi nabirajo denarna sredstva na različne načine, da lahko svojim otrokom nudijo kakovostno fizioterapevtsko obravnavo, kar je tudi glavni namen društva. Eden takšnih dogodkov je bil tudi tokrat v Ljutomeru, zbran denar pa bo namenjen za pokrivanje terapij in nabavo pripomočkov za otroke.

Na koncertu v ŠIC Ljutomer so nastopili Skupina GadiAdi Smolar, Ansambel Smeh, Isaac Palma, Mladi Gamsi, Mladi Pomurci, 6Pack Čukur, Skupina Zlata žila, prireditev pa je povezoval Franc Gorza, ki je tudi zapel, prav tako je zapela njegova hčerka Bogdana Gorza.

Na koncertu je spregovorila tudi predsednica društva Jasmina Cvahte, ki se je ob tem vsem zahvalila za dobrodelnost.



Več v Družabno