Policisti bili obveščeni o divjanju z motornim kolesom po naselju

Po Preclavi naj bi divjal motorist. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. april 2018 ob 21:10
Motor

Motor

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V sredo, 11. aprila, ob 11:00 uri so v cestnem prometu kontrolirali tujca in mu zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog. Ker kazni ni plačal na mestu, so mu izdali sklep o zavarovanju izvršitve ter začasno odvzeli dokumente.

V četrtek, 12. aprila, ob 09:50 uri so bili obveščeni o poškodovanju tuje stvari v Ormožu. Patrulja je na kraju ugotovila, da so delavci pri gradnji z delovnim strojem odlomili vejo, katera je padla na platneno streho gugalnice in jo preluknjala. Zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 15.37 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Vičanci. Po opravljeni intervenciji je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

V petek, 13. aprila, ob 09:47 uri so bili obveščeni o delovni nesreči v Ormožu, kjer se je delavec pri montaži lahko telesno poškodoval. V zvezi nesreče bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju. Ob 10.45 uri so v Ormožu opravili ogled poškodbe parkiranega osebnega avtomobila na parkirišču pred stanovanjskim blokom. Sledi uradni zaznamek.

Ob 22.34 uri so bili obveščeni o dogodku v Mihovcih pri Veliki Nedelji. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Ob 23.18 uri so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V soboto, 14. aprila, ob 9:51 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na parkirišču v Ormožu. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda kraja prometne nesreče, zaradi minimalne materialne škode. Ob 11:35 uri je občan na policijski postaji prijavil, da je v Ormožu izgubil črno moško denarnico z vsebino.

Ob 13:22 uri so bili obveščeni o divjanju z motornim kolesom po naselju Preclava. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Ob 15:59 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda v okolici Ormoža. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog zaradi kršenja določb ZJRM-1 člen 6/1.

Ob 17:24 uri so bili obveščeni o poškodbi parkiranega osebnega avtomobila na parkirišču pri Svetinjah. Prijavitelju je namreč v času njegove odsotnosti, neznani voznik, zaradi nepravilnega premika poškodoval vozilo in odpeljal neznano kam, ne da bi mu nudil potrebne podatke o sebi oz. vozilu.

V nedeljo, 15. aprila, ob 13.10 je bila najdena registrska tablica, katero so nato vrnili lastniku. Ob 15.14 so bili napoteni na prometno nesrečo. V Trgovišču je padel motorist in se telesno poškodoval. Prepeljan je bil v Splošno bolnišnico Ptuj. Zaradi kršitev mu bo izdan plačilni nalog.

V času med 16. 4. 2018 in 22. 4. 2018 policisti izvajajo poostreni nadzor cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju kršitev hitrosti. Ob rednem delu bodo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Več v Črna kronika