Pohitite z nakupom vstopnic za rokometni Final 4, za finale je na voljo le 400 kompletov

Omejeno število vstopnic je na voljo v Šic bar caffeju v Ljutomeru in sicer za sobotni tekmi po 10 evrov za vsako tekmo posebej, za nedeljo pa je možno kupiti samo komplet vstopnic, za obe tekmi skupaj, po ceni 25 evrov

Prlekija-on.net, torek, 17. april 2018 ob 07:57
V Ljutomeru bo ta konec tedna potekal rokometni spektakel

V Ljutomeru bo ta konec tedna potekal rokometni spektakel

V Ljutomeru, v športni dvorani ŠIC, bo ta konec tedna potekal zaključni turnir za pokal Slovenije v rokometu za moške, kjer se bosta v prvi polfinalni tekmi v soboto, 21. aprila ob 17. uri pomerili ekipi RK Jeruzalem Ormož in MRK Krka iz Novega mesta, drugo polfinalno tekmo pa bosta istega dne ob 20. uri odigrali ekipi RK Celje Pivovarne Laško in RD Koper 2013.

Tekma za 3. mesto bo odigrana v nedeljo, 22. aprila ob 15. uri, finale pa bo ob 18. uri in jo bo na 2. programu prenašala tudi RTV Slovenija.

Omejeno število vstopnic je na voljo tudi v Šic bar caffeju v Ljutomeru in sicer za sobotni tekmi po 10 evrov za vsako tekmo posebej, za nedeljo pa je možno kupiti samo komplet vstopnic, za obe tekmi skupaj, po ceni 25 evrov. Teh vstopnic za nedeljo je na voljo le 400, saj RTV SLO zaradi snemanja zasede celotno srednjo tribuno.



Več v Šport