Degustacija vin v vinoteki Jeruzalem

Prlekija-on.net, petek, 9. julij 2010 ob 19:43
Vinoteka Jeruzalem

Vinoteka Jeruzalem

Pred dvema tednoma smo objavili članek o degustaciji polsladkih in sladkih vin ter smo vas spraševali, kje smo jih poskušali in za nagrado ponujali darilni karton treh buteljk, ki jo je podarilo VINOrejaKAUČIČ. Pravilen odgovor na vprašanje se je glasil, vinoteka Jeruzalem.

Med pravilnimi odgovori smo izžrebali nagrajenca, ki prejme darilni karton treh buteljk Vinoreje Kaučič. Nagrajenec je uporabnik RenatoI.

Nagrajenec je bil obveščen. V kolikor se ne javi v ustreznem času, se nagrada podari naslednjemu udeležencu na seznamu.

Nagrajencu čestitamo.

Vinoteka Jeruzalem

S ponosom smo leta 2007 odprli največjo vinoteko med glavnim mestom in madžarsko mejo. Največja, kar se tiče števila vinarjev, saj jih je 31. Na policah je vedno 131 steklenic različnih vin in okusov. Od tega 95% belih in 5% rdečih vin.  Vina so iz Ljutomersko-Ormoških goric. Skoraj vsa vina se da degustirati in kupiti. Skupinske degustacije do 20 oseb so možne, drugače bolj prakticiramo individualne degustacije. Vzorci so plačljivi. Vinoteka Jeruzalem, ki se nahaja poleg cerkve Žalostne Mater božje in Dvorca Jeruzalem, ki tvorita jedro Vinske ceste Jeruzalem, je odprta vsak dan med 10. in 18. uro. Telefon: 02 719 45 45. Možnost plačila s kreditnimi karticami.

Trgovina s spominki Jeruzalem

V naši reprezentativni trgovini, ki je v sklopu TIC-a JERUZALEM in poleg cerkve Žalostne Matere božje in Dvorca Jeruzalem,  boste lahko izbirali med 150 avtentičnimi in komercialnimi spominki Prlekije različnega cenovnega ranga. Trgovina s spominki pride prav, ko se išče spominek za prijatelje, znance in domače. Imamo tudi vse uradne izdelke blagovne znamke I FEEL SLOVENIA. V kolikor imate obisk iz tujine in bi gosti hoteli ponesti kakšen spomin iz Prlekije in Slovenije, je naša trgovina s spominki najprimernejša. Prepričajte se! Možnost plačila s kreditno kartico. Trgovina je odprta vsak dan med 10. in 18. uro. Telefon: 02 719 45 45. Možnost plačila s kreditnimi karticami.

TIC Jeruzalem

Je v isti stavbi kot vinoteka in trgovina s spominki. Turistične informacije imamo  v 9 jezikih (slovenski, hrvaški, italijanski, madžarski, nemški, angleški, španski, francoski in hebrejski). Prodajamo tudi Monografijo Ljutomera, razglednice, znamke, zemljevide, turistične vodiče in drugo literaturo s prleško vsebino. TIC Jeruzalem je odprt vsak dan med 10. in 18. uro. Telefon: 02 719 45 45. Možnost plačila s kreditnimi karticami.

Vse dobre stvari so TRI. Vsi TRIJE vabijo!


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24