Obe ekipi iz OŠ Stročja vas osvojili naslov državnih prvakov v igri med dvema ognjema

Obe ekipi OŠ Stročja vas sta po težkih ter izenačenih borbah, zasedli 1. mesto v svojih tekmovalnih kategorijah

Prlekija-on.net, petek, 25. maj 2018 ob 17:22
OŠ Stročja vas na DP med dvema ognjema

OŠ Stročja vas na DP med dvema ognjema

V soboto, 19. maja, so se učenci 3. in 4. razreda ter 5. in 6. razreda udeležili finala v igri med dvema ognjema, ki ga že več let organizira zavod ŠKL.

V vsaki kategoriji je bilo 5 ekip, ki so si priborile pravico nastopa na kvalifikacijskih turnirjih po celotni državi.

Ekipa 3. in 4. razreda je premagala vse štiri tekmece (OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče, OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled, OŠ Šmarje pri Jelšah, OŠ Josip Jurčič Devin), prav tako je ekipa 5. in 6. razredov, ki so branili lanski naslov državnih prvakov, premagala ekipe iz OŠ Srečka Kosovela iz Sežane, OŠ Save Kladnika iz Sevnice, OŠ prof. dr. Josipa Plemlja iz Bleda in OŠ Primoža Trubarja iz Velikih Lašč. Tako sta obe ekipi OŠ Stročja vas po težkih ter izenačenih borbah, zasedli 1. mesto v svojih tekmovalnih kategorijah. Zraven dveh prehodnih pokalov državnih prvakov bo naslednje šolsko leto šolske police v jedilnici krasil še pokal za najbolj kul ekipo, saj so tudi letos imeli bučno podporo navijačev ob igrišču.

Zahvaljujejo se za pomoč pri nabavi majic za prvake - A. E. MAKOTER in BarM-Power in ostalim donatorjem, za moralno podporo in navijanje ter staršem.



Več v Šport