Osebni avtomobil, ki je bil ukraden na območju Ljutomera, najden na območju Maribora

S področja kriminalitete je na območju Ljutomera bila obravnavana tatvina mobilnega telefona in tatvina osebnega avtomobila znamke Renault Clio

Prlekija-on.net, četrtek, 31. maj 2018 ob 07:29
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, požar, kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, dve povoženji divjadi, dva tujca, ki sta na nedovoljen način vstopila v R Slovenijo in zasegli eno vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v treh nastala le materialna škoda, v prometni nesreči v Grabonošu pa je bila voznica osebnega avtomobila lahko telesno poškodovana.

S področja kriminalitete je na območju Ljutomera bila obravnavana tatvina mobilnega telefona in tatvina osebnega avtomobila znamke Renault Clio. Vozilo je bilo najdeno na območju Maribora. Na območju Murske Sobote je bila obravnavana tatvina denarja in tatvina solarnih luči, na območju Gornje Radgone pa obravnavana tatvina vina. Na območju Lendave je bil odkrit bankovec za 50 EVR za katerga se sumi, da je ponarejen.

V Nemčavcih je bil obravnavan požar na gospodarskem poslopju. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 15.000 EVR materialne škode.

Na območju Lendave sta bila obravnavana tujca, ki sta na nedovoljen način vstopila v R Slovenijo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je po intervenciji pomiril.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota, Gornji Petrovci in Lendava.



Več v Črna kronika