Otrok s kolesom nenadoma iz pločnika zavil na cesto, kjer je v njega trčilo osebno vozilo

Otrok je pri tem padel in se poškodoval. Policija naproša neznanega voznika, neznanega vozila, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na PP Ormož.

Prlekija-on.net, četrtek, 31. maj 2018 ob 12:42
Kolo

Kolo

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 28. maja, ob 16:54 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - dogodek, na lokalni cesti izven naselja Obrež oz. Šalovci. Zaključeno z uradnim zaznamkom.

Ob 20.04 so posredovali na Gomili pri Kogu, kjer pa so ugotovili, da gre za izrečene žaljivke, zato so prijaviteljico napotili na zasebno tožbo.

V torek, 29. maja, ob 14:55 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - dogodek, trčenje v divjad, na ormoški obvoznici. Udeleženki je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče. Za poškodovano srno je poskrbel lovec iz LD Ormož.

Ob 4:35 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Krčevina. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V sredo, 30. maja, ob 07.40 uri so v naselju Godeninci prijeli pet oseb, državljanov Pakistana, kateri so ilegalno prestopili državno mejo. Po končanem postopku so bili vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Ob 21.23 uri so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in udeležbo otroka v kraju Obrež. Ugotovljeno je bilo, da je otrok okrog 18.30 ure v spremstvu mame vozil kolo po pločniku v naselju Obrež, ko je nenadoma zavil na vozišče z namenom prečkanja ceste. V tistem trenutku je pripeljal neznani voznik neznanega vozila in trčil v zadnji del kolesa, ki ga je vozil otrok. Otrok je pri tem padel in zadobil lahko telesno poškodbo. Neznani voznik je ustavil in ponudil pomoč, vendar pa z mamo nista izmenjala podatkov. Zoper zakonito zastopnico otroka bo uveden hitri postopek.

V zvezi s prometo nesrečo policija naproša neznanega voznika (moški star okrog 50 let) neznanega vozila (manjše vozilo rdeče barve), da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na PP Ormož ali pokliče na tel. štev. 02/7410-850 ali 113.

Ob rednem delu bodo policisti izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve. Poostreno bodo nadzirali državno mejo z Republiko Hrvaško v zvezi preprečevanja ilegalnih migracij.



Več v Črna kronika