Junijski seniorski večer na DOSOR-jevi terasi

S poletjem preselitev iz notranjih prostorov na prosto

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 25. junij 2018 ob 07:48
Junijski seniorski večer

Junijski seniorski večer

Tretji četrtkov večer v juniju je bil v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, na programu tradicionalni seniorski večer. Ob prijetnem že poletnem vzdušju so se organizatorji odločili za selitev iz DOSOR-jeve kavarnice »Traminček« na DOSOR-jevo teraso.

Tokrat sta ob glasbeniku (»one man band«) Štefanu Sečku - Legijašu z Vaneče, ki redno prihaja igrat in prepevat kot DOSOR-jev prostovoljec, za številne obiskovalke in obiskovalce tovrstnih večerov poskrbeli kot prostovoljki Marija Erveš (DOSOR-jeva ambasadorka prostovoljstva) ter Andreja Lenartič (v DOSOR-ju zaposlena medicinska sestra). Za sladkanje s pecivom je poskrbela stanovalka Ema Matijevič, a za tradicionalni kozarček pijače prostovoljka Andreja.

V prijetno toplem, že pravem poletnem večeru, je bilo enkratno zaplesati na DOSOR-jev terasi, vsem, ki pa svojih pet niso dvignili za ples, se je k mizi »sprehodil« mikrofon in lahko so zapeli v obliki karaok ali pa povedali kakšno svojo zgodbo iz mladosti, šalo, morda pa tudi misel, ki se jim je trenutno utrnila.

Čeprav je bila za ta večer v naprej napovedana poletna nevihta, je tokratni seniorski večer na DOSOR-jevi terasi ob 21. uri (po treh zabavnih urah) bil zaključen brez dežnih kapelj.

Foto: Marija Erveš



Več v Družabno