V Središču ob Dravi obravnavali vdor v računalniški sistem

V torek ob 12.00 so policisti v Središču ob Dravi obravnavali vdor v računalniški sistem

Prlekija-on.net, sreda, 25. julij 2018 ob 10:52
Obravnavali so vdor v računalniški sistem

Obravnavali so vdor v računalniški sistem

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 20. julija, ob 15.53 so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog. Ob 21.56 so bili obveščeni o domnevni kršitvi javnega reda in miru v javni ustanovi. Patrulja na kraju ni ugotovila znakov prekrška.

Ob 02.07 so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil pod vplivom alkohola. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog.

V soboto, 21. julija, ob 13.08 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda. Ob 19.08 so bili obveščeni o tatvini v kraju Cvetkovci. Neznani storilec je lastnika oškodoval za cca. 1.700 EUR, ker je odtujil kardansko gred, motorno žago in vrtno kosilnico.

Ob 21.43 so bili napoteni v Ormož, kjer je lastnik vozila prijavil poškodbo vozila na parkirnem prostoru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da poškodba ni nastala na tej lokaciji. Ob 22.43 so v Ormožu obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

V ponedeljek, 23. julija, ob 23:20 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na glavni cesti izven naselja Središče ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V torek, 24. julija, ob 9.48 so bili obveščeni o dogodku v Pršetincih. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Ob 12.00 so v Središču ob Dravi obravnavali vdor v računalniški sistem.

Ob 16.52 so bili obveščeni o poškodovanju parkiranega osebnega avtomobila v Ormožu. Ob 23.50 je patrulja imela v postopku voznika, ki je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Od 23. 7. do 29. 7. 2018 poteka poostren nadzor cestnega prometa ˮTRUCK & BUSˮ. Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom na vožnji pod vplivom alkohola in hitrosti.



Več v Črna kronika