Prišlo do samovžiga kletne klimatske naprave

Požar so stanovalci sami pogasili. Prav tako so na kraj prispeli gasilci PGD Koračice, Savci in Pršetinci.

Prlekija-on.net, petek, 27. julij 2018 ob 09:28
Gasilci

Gasilci

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V sredo, 25. julija, ob 9:50 uri je oškodovanec na PP prijavil tatvino kontaktnega avtomobilskega ključa. Neznan storilec je tatvino izvršil v torek v popoldanskem času v okolici Središča ob Dravi. Sprejet je bil Zapisnik o sprejemu ustne ovadbe in evidentirano KD Tatvine.

Ob 12:42 uri je oškodovanka na PP podala predlog za pregon KD Zalezovanja. Evidentirano je bilo KD.

V četrtek, 26. julija, ob 9:25 uri so bili na kraju kaznivega dejanja tatvine v okolici Ormoža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči odtujil osebni avtomobil znamke RENAULT, tip Thalia srebrne barve, reg. štev. MB GI-880. Opravljen je bil ogled kraja dejanja, po zbranih obvestilih pa bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju. Vse občane, ki bi karkoli vedeli o tem vozilu, prosijo da jih o tem obvestijo.

Ob 13:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom v naselju Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v dva pravilno parkirana osebna avtomobila in odpeljal s kraja, ne da bi oškodovancem nudil ustrezne podatke. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Ob 18:10 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na parkirnem prostoru v naselju Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik z vozilom zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 19:05 uri so v Mihalovcih obravnavali prometni dogodek, kjer se je vozniku kmetijskega traktorja zlomil priklop, pri tem pa je lahki priklopnik poškodoval prometni znak.

Ob 19.25 uri so bili obveščeni o požaru v kletnem prostoru stanovanjske hiše v Koračicah, kjer je prišlo do samovžiga kletne klimatske naprave. Požar so stanovalci sami pogasili. Prav tako so na kraj prispeli gasilci PGD Koračice, Savci in Pršetinci. O požaru bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob rednem delu bodo policisti izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve. Do 29. 7. 2018 poteka poostren nadzor cestnega prometa ˮTRUCK & BUSˮ.



Več v Črna kronika