Motorist trčil v traktor in se huje telesno poškodoval

V Desnjaku je voznik motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti v desnem preglednem ovinku trčil v voznika kmetijskega traktorja

Prlekija-on.net, petek, 10. avgust 2018 ob 08:39
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, tujcu zasegli prepovedano teleskopsko palico, ugriz psa, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Okrog 18. ure je v naselju Desnjak voznik motornega kolesa, zaradi neprilagojene hitrosti v desnem preglednem ovinku trčil v voznika kmetijskega traktorja. Motorist se je pri trčenju hudo telesno poškodoval in se zdravi v mariborskem kliničnem centru. Podobna nesreča se je zgodila že prejšnji petek.

Na podoročju kriminalitete so obravnavali nasilje v družini, kjer je bila povzročena tudi lahka telesna poškodba, grožnjo, štiri tatvine in zasegli bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen po trikrat v zasebnih prostorih in na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.

Do 12. 8. 2018 poteka vseevropska akcija nadzora hitrosti - »SPEED«. V tem času bodo policisti poostreno preverjali hitrost vožnje voznikov motornih vozil. Tekom današnjega dneva lahko pogostejše meritve hitrosti pričakujete na območju PP Ljutomer.