Festival OFAK zaključili s koncertom My House My Castle

Glavno ime My House My Castle je bila letos DJ-jka Laura Bresa - Aizy, družbo pa so ji delali še Lawrence Apaga, Sasha Mikac, Miloš Stankić in Timo G

Valerija Novak, ponedeljek, 13. avgust 2018 ob 15:25
My House My Castle

My House My Castle

Ob 10. izvedbi festivala OFAK Kluba Ormoških študentov se je ta zaključil z najbolj obiskanim in največjim koncertom My House My Castle - We're on Fire!

Za 10. obletnico festivala so pripravili poseben izbor nastopajočih, ki je obnorelo ormoško občinstvo. Prevladujočo moško zasedbo DJ-ev je nadomestila mlada DJ-jka, ki deluje pod umetniškim imenom Aizy, Laura Bresa. Nastopili so tudi Lawrence Apaga, Sasha Mikac, Miloš Stankić in Timo G.

Aizy je 22-letna talentirana DJ-jka in producentka glasbe nizozemskih korenin, ki svojo ljubezen do elektronske glasbe goji že od 12. leta starosti. Z ustrezno podlago in dobrim razumevanjem elektronske plesne glasbe, je svojo kariero popeljala na naslednji nivo z nastopi na priznanih dogodkih kot so Ultra Miami, Spinnin' Hotel Doorn Recordings, Miami Music Week, Privilege Ibiza, Prookaville ter Sunburn festival, ki so jo skupaj z njenimi avtorskimi zadevami uvrstili na Beatportovo lestvico Top 100 Electro House DJev.

Aizy so se pridružili še kar štirje DJ-ji. Lawrence Apaga, ki je eden najuspešnejših azijskih DJ-jev v Evropi. V zadnjih nekaj letih je začel proizvajati svoje melodije in ustvaril nov slog, da bi postal producent in mednarodni remixer.

Sasha Mikac iz Čakovca, informatik in DJ, ki postaja prepoznavnejše ime, ne samo na Hrvaškem, ampak tudi na svetovnem prizorišču.

Timo G, kateri je že nastopil na ormoškem odru in je s svojo nalezljivo energijo tudi tokrat dvignil na noge in še Miloš Stankić, EDM DJ/producent iz Bosne in Hercegovine. Na njegovih nastopih lahko slišimo electro house, progressive house, dubstep, drum'n'bass in drumstep.



Več v Družabno