Podeljeni dve vstopnici za koncert Nede Ukraden

Še naprej sodelujte v nagradni igri in osvojite vstopnico za koncert Prljavo kazalište

Dejan Razlag, ponedeljek, 23. avgust 2010 ob 15:25
Prljavo kazalište

Prljavo kazalište

Danes smo v nagradni igri Prljavo kazalište - Neda Ukraden podelili dve vstopnici za koncert Nede Ukraden, ki bo 28. avgusta v Ljutomeru na letnem kopališču v sklopu prireditve Lotmerška noč.  V sredo, 25. avgusta bomo podelili še dve vstopnici za koncert skupine Prljavo kazalište, ki bo 27. avgusta na istem prizorišču.

Vstopnico za koncert Nede Ukraden prejmeta uporabnika:
Nagrajenca sta bila obveščena. V kolikor se ne javita v ustreznem času, se vstopnica podeli naslednjemu uporabniku na seznamu.

Nagrajencema čestitamo.

Še vedno pa lahko sodelujete v nagradni igri za dve vstopnici za petkov koncert Prljavo kazalište. Odgovorite na nagradno vprašanje.

V petek, 27. avgusta bo v Ljutomeru na letnem kopališču v sklopu prireditve Lotmerška noč, nastopila ena najpopularnejših glasbenih skupin iz bivše Jugoslavije, Prljavo kazalište. Predskupini bosta Sončna uprava iz Murske Sobote in Free for Cash iz Ljutomera.
Naslednji dan, v soboto 28. avgusta bo na istem prizorišču nastopila še Nika Zorjan (Slovenija ima talent), skupini Nova legija in Kingston ter legenda yugo pop glasbe Neda Ukraden.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji za 7,00 € ter na dan prireditve 9,00 €. Cena je enaka za petek in soboto, vstopnice pa lahko kupite v:
LJUTOMER - ŠIC BAR CAFE
MURSKA SOBOTA - ŠPANIK D.O.O. (poligon)
BELTINCI - PICERIJA ZVEZDA
GORNJA RADGONA - EHO-KAT D.O.O.
KAPCA - MALIBU


Več v